Barf

Hvorfor er det en god idé at råfodre?

 

Væk med tilsætningsstoffer som fremmer smag og holdbarhed.

Væk med farvestoffer, som hundene ikke kan se alligevel.

Ind med den naturlige kost, som hundene fra moder natur er designet til.

 

 

Det er jo ren logik!

 

Hvorfor vente til hundene udviser allergiske reaktioner? Det er bestemt ikke utænkeligt at en stor del af dyrlægebehandlingerne og medicinudskrivningerne forsvinder, da meget af dyrlægernes arbejde i dag er tandrensning og behandlinger af hudproblemer.

 

Rigtighundemad lægger stor vægt på at alt vores kød er af høj kvalitet. Det, vi serverer for hundende, er udskæringer fra vores egen mad, som vi i disse overflodstider ikke selv gider spise, men som langtfra kan kaldes kødaffald. Halskød og kæbekød indeholder sener, gummer og strube, som er rigtig sundt for hundene at tygge i og det indeholder masser af calcium.

 

Kalkunkød med brusk, hjerte og mave er også en sund lækkerbisken. Og så er der alle de andre lækkerier på menukortet, så det næsten kan være svært at bestemme sig for, hvad vi skal have i dag; laks, hjort, krabbe, lam, hest, fjerkræmix eller måske kallun?

 

Som tilskud i grøntsagsafdelingen anbefaler vi vitamin- og mineraltilskud og økologisk omega 3 & 6 olie samt en lille mængde fibre/kulhydrater, så er vi helt sikre på, at din bedste ven får det, den har brug for i dagligdagen. Vi har naturligvis også færdige menuer, som indeholder det hele.

 

Prøv det!

 

Når hunden begynder at få den slags mad, som den mave-tarmsystem i tidernes morgen blev designet til, så sker der mange ting:

Hunden bliver oftere gladere og mere livlig, hvilket kan se på øjne, pels og daglig aktivitet.

Hyperaktive dyr finder mere ro og balance med sig selv.

Hunden får en normal figur og ligner ikke en tønde pga. affaldsstoffernes ophobning.

Dårlig ånde og dårlig pelslugt forsvinder.

En næsten lugtfri afførring i små mængder.

Belægninger og tandsten forsvinder.

Immunforsvarets utrolige forsvarsmekanisme genskabes, og derved forebygges sygdomme, og der opnås overskud til at reparere og rydde op.

Kroppens organer begynder at fungere efter hensigten, således at optagelsen af føde og udskillelsen af affaldsstoffer kommer i harmoni.

Hvilket igen betyder forebyggelse af bl.a. allergi, sukkersyge, parodontose og andre livsstilssygdomme, som vores kæledyr, ligeom vi selv, også lider af i dagens Danmark.

- og din hund vil elske dig for det!

Du kan læse mere om det at "BARFE" i denne beskrivelse fra Marianne Thornberg